Open dag Vivium Academy - 29 mei

Meer info

Meer info

Naarderheem Blaricum

Naarderheem BlaricumRevalideren bij Vivium of vanuit huis

Ben jij op zoek naar jouw droombaan bij Naarderheem in Blaricum?

Vivium Naarderheem is hét centrum in de Gooi en Vechtstreek voor geriatrische revalidatiezorg en behandel intensieve zorg. Daar waar Naarderheem Naarden gespecialiseerd is in de opvang van mensen met Parkinson(isme), biedt Naarderheem Blaricum plaats aan (langdurige) revalidanten. Over het algemeen verblijven de mensen in Naarderheem Naarden langer dan in Blaricum.

Binnen Naarderheem werken verschillende disciplines nauw samen, van fysiotherapeuten en verpleegkundigen tot technische mensen en koks. Dat maakt het werken in Naarderheem afwisselend en uitdagend. Alles is erop gericht dat onze cliënten en bewoners zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen blijven leiden. En om die reden gaan we elke dag met plezier naar ons werk! We werken met lef en liefde en zijn een echte leerorganisatie. Daarom stimuleren we onze collega’s om zichzelf en hun talenten te (blijven) ontwikkelen.

Werken bij Naarderheem betekent voor jou:

Zinvol, boeiend en afwisselend werk in een prettige werkomgeving. Je werkt met cliënten met vaak complexe problematiek en doet in korte tijd dus zeer veel werkervaring op. Je krijgt veel ruimte en mogelijkheden voor scholing, ook wanneer je nu nog niet over de benodigde diploma’s beschikt.
Vanuit onze samenwerking met VU medisch centrum doen we toegepast wetenschappelijk onderzoek op de werkvloer. Tenslotte kun je jezelf (samen met ons) verheugen op (Nieuw) Naarderheem!

Team recruitment

Zullen we kennismaken?

Benieuwd naar jouw mogelijkheden bij #teamvivium?
Klik op de button en we bellen je graag terug om kennis te maken!

Bel me terug

 

Naarderheem Blaricum

Regionaal Medisch Centrum Blaricum 1261 AN Blaricum