Over Vivium

Video afspelen

Vivium gelooft dat zorg in Nederland veel persoonlijker kan als (zorg)medewerkers de ruimte krijgen om met lef en liefde hun vak uit te oefenen. We geven je dan ook de ruimte en het vertrouwen om je werk op jouw manier te doen en jezelf hierin te blijven ontwikkelen. We vormen een hecht team en we zijn trots op ons mooie werk. Op die kleine momenten van dankbaarheid. Een warme glimlach of een moment van troost; bij ons kun je écht het verschil maken voor cliënten en bewoners.

Join the team! #teamvivium

Sluit je ook aan bij dé zorgspecialist in de regio Gooi en Vechtstreek, Amsterdam-Zuid en Almere. Ruim 2.500 enthousiaste collega’s heten je van harte welkom. Samen helpen we bewoners en cliënten om hun eigen leven te blijven leiden, in elke levensfase. Zo gezond, vitaal en zelfstandig mogelijk.

Wat maakt werken bij Vivium zo bijzonder?

Dat is moeilijk onder woorden te brengen. Het is een gevoel dat je krijgt als je bij ons binnen stapt, de sfeer die in onze teams en op de verschillende locaties hangt. Iedere locatie en ieder team is anders, dus je kunt altijd aan de slag in een team dat bij jou past. We laten het liefst onze Vivium-collega´s zélf vertellen wat zij zo bijzonder vinden aan hun werk! Uiteindelijk zijn het namelijk de mensen van Vivium die met lef en liefde werken voor de bewoners en cliënten en zo iedere dag het verschil maken.

Lees de ervaringen van Vivium collega’s

Profiteer jij straks ook van de Vivium Voordelen?

We zijn trots op #teamvivium en dat laten we graag blijken! Als Vivium collega profiteer je dan ook van een uitgebreid pakket aan Vivium Voordelen. Zo kun je bijvoorbeeld een elektrische scooter, e-bike, fiets, laptop/tablet of fitness abonnement met belasting- en/of inkoopvoordelen kopen. Ook krijg je korting op uitstapjes en de mogelijkheid tot leasen van een e-bike of auto. En wil je graag doorgroeien in je werk? Je kunt je blijven ontwikkelen via onze eigen Vivium Academy en ons leerportaal!

Bekijk de Vivium Voordelen

Waarom werken bij Vivium?

Inkomen

 • Een goed pensioen
 • Eindejaarsuitkering 8,33%
 • Vakantietoeslag 8%
 • Kerstpakket naar keuze

Reizen

 • Aantrekkelijke reiskostenvergoeding
 • Lease e-bike of auto
 • Koop belastingvrij: scooter…
 • … (e)fiets óf laptop!

Voordelen

 • Opleidingsmogelijkheden
 • Tot 60% korting op uitjes
 • Korting op zorgverzekering
 • Gratis soep en fruit!

Dit is Vivium Zorggroep

We zijn dé zorgspecialist in de regio Gooi en Vechtstreek en Amsterdam-Zuid. Bij ons werken ruim 2.500 enthousiaste medewerkers die je graag verwelkomen in het team. Wanneer je bij ons komt werken, help je mensen hun eigen leven te blijven leiden, in elke levensfase. Zo gezond, vitaal en zelfstandig mogelijk. Spreekt de zelfstandigheid en afwisseling van werken in de wijk je aan? Of juist de bijzondere band die je opbouwt bij mensen met dementie? Misschien ga je voor de uitdaging van geriatrische revalidatiezorg? Of wil je flexibel werken? Mogelijkheden genoeg bij Vivium! Vanzelfsprekend is iedereen van harte welkom bij Vivium, ongeacht afkomst, geloofsovertuiging, geaardheid of politieke voorkeur.
Join the team! #teamvivium

Team recruitment

Zullen we kennismaken?

Benieuwd naar jouw mogelijkheden bij #teamvivium?
Klik op de button en we bellen je graag terug om kennis te maken!

Bel me terug