Johanneshove & De Dennen

De DennenJohanneshoveWonen als thuis voor mensen met dementieZorgeloos wonen

Ben jij op zoek naar jouw vacature in Johanneshove of De Dennen in Laren?

Dichtbij het sfeervolle dorpscentrum van Laren vind je Vivium Johanneshove. In Johanneshove huren bewoners zelfstandig één van de Zorgeloos wonen-appartementen of wonen zij in De Dennen, dat mensen met dementie een nieuw thuis biedt. Johanneshove biedt keuze uit allerlei voorzieningen zoals een fitnessruimte, biljart en gezellige binnentuin. In het restaurant genieten dagelijks zowel bewoners als omwonenden uit Laren van de lekkerste gerechten. Ook worden in Johanneshove allerlei creatieve en culturele activiteiten georganiseerd.

Zorgeloos Wonen

Met Zorgeloos wonen bieden we bewoners de privacy van een eigen appartement, met allerlei extra’s. Ontmoetingsmogelijkheden en diverse voorzieningen in de buurt. Zoals een restaurant, activiteiten en alarminstallatie voor noodgevallen. Comfortabel, veilig en met zorg indien nodig. Aansluiten bij de wensen en behoeftes van bewoners, of het nu om wonen, zorg of welzijn gaat. Dat is wat we doen. Ben jij binnenkort onze nieuwe collega in Johanneshove?

 

Een nieuw thuis voor mensen met dementie

Op de aparte verpleegafdeling De Dennen in Johanneshove zorgen we ervoor dat de bewoners met dementie zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen blijven leiden. Dát is waar we iedere dag weer keihard voor werken met het hele team, de vrijwilligers én de familieleden. Wij bieden mensen met dementie een nieuw thuis, waarin zij gewoon wonen en zoveel mogelijk hun eigen keuzes blijven maken.

Jouw droombaan niet gevonden?

Team recruitment

Zullen we kennismaken?

Benieuwd naar jouw mogelijkheden bij #teamvivium?
Klik op de button en we bellen je graag terug om kennis te maken!

Bel me terug

 

Johanneshove