V&V Festival Zwolle

21 novZwolle
V&V Festival op dinsdag 21 november in Zwolle is het gezellige én leerzame dagje uit voor iedereen die werkzaam is in de ouderenzorg en thuiszorg.

Hét inspirerende dagje uit voor Verpleegkundigen & Verzorgenden.

Wil je ook een gezellig én leerzaam dagje uit beleven samen met je collega’s uit de ouderenzorg en thuiszorg? Het Verpleegkundigen & Verzorgenden Festival op dinsdag 21 november in Zwolle tijdens de Hart voor Zorg inspiratieweek is de ideale mix tussen ontspanning, plezier en professionele ontwikkeling.

Tijdens de vele workshops — gegeven door allerlei inspirerende sprekers — leer je als verpleegkundige of verzorgende alles over actuele thema’s. Lees hieronder meer over de workshops, doe mee aan de meest interessante sessies en laat je inspireren!

Naast de workshops is er meer dan genoeg ruimte voor ontspanning. Zo is er op de gezellige beursvloer van alles te doen en geven we je zo veel mogelijk persoonlijke aandacht en liefde. Doe mee aan leuke activiteiten, ga in gesprek met zorgorganisaties of collega’s en maak kennis met de nieuwste zorginnovaties.

Het programma en meer informatie over bijvoorbeeld aanmelden vind je hier.