Open dag leren & werken

Vivium Academy

Vivium Academy

Netwerkregisseur Dementie, Gooi & Vechtstreek en Weesp

Oversingel8 uur€ - €

Staf / ondersteuning bij Vivium

  • Een bijzondere en inspirerende werkplek
  • Waardevol en zinvol werk
  • Volop doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden
  • Veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid

De één noemt het ‘netwerkregisseur’. De ander ‘netwerkcoördinator’. Hoe dan ook: jij bent dé organisator achter het Dementie Netwerk Gooi en Vechtstreek. Degene die alle partijen bij elkaar houdt. Van gemeente en huisartsengroep, tot thuiszorg, verpleeghuis en nog veel meer. Je hebt de vrijheid om zelf je tijd in te delen en nieuwe initiatieven te starten. Om de boel aan te jagen. Veel doe je zelfstandig en alleen. Toch bén je niet alleen.

Ik ben inderdaad de enige coördinator van ons dementie-netwerk. Toch heb ik veel ‘collega’s’. Sowieso zijn er landelijk 63 regisseurs, met ieder hun eigen dementie-netwerk. Als het nodig is, kan ik met regisseurs van omliggende regio’s sparren. En ik heb nauw contact met meerdere samenwerkingspartners in ons netwerk. Oftewel: de vrijheid en verantwoordelijkheid van een solo-functie, met de voordelen van naaste collega’s.”

Carole Groenescheij-Netwerkregisseur Dementie

Wat ga je doen?

Een kleine greep uit je werkzaamheden: je organiseert en leidt vergaderingen en bijeenkomsten. Je bewaakt de voortgang van de acties van het netwerk, waaronder het meerjarenplan 2020-2025. En je coördineert werkprocessen en doet (beleids-)voorstellen voor verbetering en vernieuwing. Kortom: je bent aanspreekpunt, organisator, aanjager en verbinder van netwerk Gooi en Vechtstreek.

In december gaat onze huidige netwerkregisseur verder, vandaar deze vacature. Aan jou om de komende jaren verder te bouwen aan ons netwerk. Omdat je ‘tussen alle samenwerkingspartners’ staat, is het belangrijk dat je onafhankelijk bent. Dat je zzp’er bent is dan logisch, al zijn andere vormen gewoon bespreekbaar.

Gemiddeld vraagt deze functie 8 uur per week. Op termijn is de verwachting dat er meer uren beschikbaar zijn. De ene week vraagt het wat meer dan de andere. Hoe en wanneer je dat doet, is mede aan jou. Zolang je het doel maar voor ogen houdt. Dat doel: samen met de zorgaanbieders in onze regio verder bouwen aan een dementievriendelijke samenleving.

Wat breng je mee?

  • Hbo werk- en denkniveau en ervaring met projectmatig werken;
  • Ervaring in het werken in én met een netwerkorganisatie;
  • Kennis en feeling met dementiezorg is natuurlijk welkom, maar niet verplicht;
  • Je bent iemand die de kar trekt en anderen mee weet mee te krijgen.

En wat krijg je van ons?

  • Een marktconform uurtarief;
  • Een goede overdracht van de huidige Netwerkregisseur;
  • De kans om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan een dementievriendelijke samenleving.

Enthousiast?

Fijn: we horen graag van je! Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Willeke Oxener (onze directeur) via 06-23081848 of w.oxener@vivium.

Ben je er al uit? Mooi: druk op de roze knop en vertel ons kort wat je als Netwerkregisseur bij ons wilt toevoegen.

  • Over functies in de staf/ondersteuning bij Vivium

    Wil jij graag werk doen waarbij je echt een verschil kunt maken voor anderen? Op welke afdeling je ook werkt, uiteindelijk werk je overal bij Vivium voor de bewoners en cliënten. En dat merk je. Je doet je werk in een unieke werkomgeving, waarin je echt iets kunt bijdragen voor anderen en waar er volop doorgroeimogelijkheden zijn. Collega’s in de staf en ondersteuning zijn onmisbare schakels in #teamvivium!

  • Locatie Vivium Oversingel

    Dichtbij een prachtig park en het sfeervolle centrum van Weesp vind je Vivium Oversingel. Op loopafstand kun je gratis parkeren en zijn er diverse bushaltes. In Oversingel huren bewoners zelfstandig één van de Zorgeloos wonen-appartementen of wonen zij in één van de vier woningen, die mensen met dementie een nieuw thuis bieden. Oversingel biedt de keuze uit allerlei voorzieningen zoals een recreatieruimte, biljart, pedicure, huiswinkel en kapsalon. In het gezellige restaurant, op het terras van de prachtige binnentuin en bij de creatieve en culturele activiteiten zijn dagelijks zowel bewoners als omwonenden uit Weesp welkom. Ook zijn in Oversingel de dagbehandeling dementie en het activiteitencentrum “De Brug” gevestigd.

  • Over Vivium

    We zijn dé zorgspecialist in de regio Gooi en Vechtstreek en Amsterdam-Zuid. Bij ons werken ruim 2.500 enthousiaste medewerkers die je graag verwelkomen in het team. Wanneer je bij ons komt werken, help je mensen hun eigen leven te blijven leiden, in elke levensfase. Zo gezond, vitaal en zelfstandig mogelijk. Vanzelfsprekend is iedereen van harte welkom bij Vivium, ongeacht afkomst, geloofsovertuiging, geaardheid of politieke voorkeur.
    Omdat we een grote organisatie zijn krijg je veel kansen om door te groeien of opleidingen te volgen via onze eigen Vivium Academy. Je kunt bij ons kennismaken met verschillende kanten van de zorg. Spreekt de zelfstandigheid en afwisseling van werken in de wijk je aan? Of juist de bijzondere band die je opbouwt bij mensen met dementie? Misschien ga je voor de uitdaging van geriatrische revalidatiezorg? Of wil je flexibel werken?
    Mogelijkheden genoeg bij Vivium!

  • Onze missie & kernwaarden

    Vivium Zorggroep helpt mensen om hun eigen leven te blijven leiden, in elke levensfase. Zo gezond, vitaal en zelfstandig mogelijk. Ook nemen we partners en familie indien gewenst zorg uit handen. Wij geloven in de kracht van mensen. Onze klanten en hun naasten weten zélf het beste welke ondersteuning ze nodig hebben. Wij luisteren en bieden een oplossing die past. Of het nu gaat om zelfstandig wonen, revalidatie, goede zorg, een passende woonsituatie of plezierig leven: Vivium helpt mensen verder.

    We werken binnen #teamvivium vanuit de kernwaarden:
    Vertrouwen – Vivium gelooft dat zorg in Nederland veel persoonlijker kan als je (zorg)medewerkers de ruimte en het vertrouwen geeft om met lef en liefde hun vak uit te oefenen.
    Vakmanschap – Omdat onze medewerkers alle ruimte krijgen om zelfstandig te werken, zijn ze betrokken en gemotiveerd. We stimuleren collega’s om zelf met ideeën te komen. En zorgen dat onze vakkennis altijd op peil is.
    Verbinden – Ons  werk draait om mensen. Daarom staat persoonlijk contact voorop. Alleen door samen te werken en elkaar te helpen kunnen we iedere dag het verschil maken voor onze cliënten en bewoners.

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Hidden
In dit veld wordt het question ID vanuit recruitee weggeschreven voor het veld 'Hoe heb je van Vivium gehoord'
Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het sollicitatieproces

1

Bedankt voor je sollicitatie! Je krijgt z.s.m. reactie. Als we op papier matchen, nemen we contact met je op voor verdere info en uitleg.

2

We ontmoeten je graag voor een 1e en eventueel 2e gesprek. In overleg kun je soms ook alvast een paar uurtjes meelopen!

3

Jij blij en wij blij? Nu alleen nog het arbeidsvoorwaardengesprek.

4

Zijn we er samen uitgekomen? Dan heten wij je van harte welkom bij #teamvivium!