Open dag Vivium Academy - 29 mei

Meer info

Meer info

Werken en leren bij Vivium Academy

Video afspelen

Zoek jij een uitdagende baan met opleiding of een stageplaats in de zorg?

Werken en leren bij het leukste leerbedrijf van Nederland? En na je opleiding verzekerd zijn van werk? Dat kan bij Vivium via onze eigen Vivium Academy! Ben je gemotiveerd, betrokken en vind je een respectvolle benadering naar onze cliënten en bewoners belangrijk? Dan heb je de juiste kwaliteiten om bij ons aan de slag te gaan!

 • Leren & werken in de praktijk
 • Garantie op een baan
 • Geen studieschuld
 • Erkend diploma

Werken en leren bij het leukste leerbedrijf van Nederland? En na je opleiding verzekerd zijn van werk? Dat kan bij Vivium via onze eigen Vivium Academy! Ben je gemotiveerd, betrokken en vind je een respectvolle benadering naar onze cliënten en bewoners belangrijk? Dan heb je de juiste kwaliteiten om bij ons aan de slag te gaan!

Maatwerkopleiding – Leren en werken in de praktijk via Zorgprofessional+

Heb jij geen zin meer om terug de schoolbanken in te gaan, maar heb je wel interesse in een opleiding tot Verzorgende-IG in de praktijk? Ook dan ben je bij Vivium Academy van harte welkom! Tijdens de branche-erkende opleiding Zorgprofessional+ kun je ontwikkelen tot Verzorgende-IG. Wil je hierna verder doorgroeien? Dan kun je deze flexibele maatwerkopleiding ook volgen tot Verpleegkundige.  Ook als je eenmaal bij Vivium werkt ben je bij ons nooit uitgeleerd en bieden wij diverse opleidingen om door te groeien in je vak!

Meer informatie over Zorgprofessional+

Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL)

Werken en leren combineren in een Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL)? Samen met diverse opleidingscentra zoals ROC’s en Hogescholen, bieden wij opleidingen zorg, horeca en facilitair aan volgens de BBL, op verschillende niveaus.

Meer informatie over BBL

Beroepsopleidende Leerweg (BOL) en Stagemogelijkheden

Je zorgkennis in de praktijk brengen bij Vivium? Wij werken samen met een groot aantal scholen voor stages in de zorg! Regelmatig zijn er ook stageplaatsen voor studenten van opleidingen horeca- en facilitair, administratief, maatschappelijk werk en dienstverlening,  personeel & arbeid, fysiotherapie, ergotherapie, diëtetiek, logopedie, arts in opleiding, mondzorgkunde, marketing & communicatie.

Meer informatie over BOL-stage

Leren in de praktijk met Zorgprofessional+

In haar omgeving kwam Caroline vaker in aanraking met mensen met dementie. Ze wilde meer voor hen betekenen en werd woonondersteuner bij Vivium Hogewey in Weesp. ‘Collega’s wezen me op de opleidingsmogelijkheden’, gaat ze met een glimlach terug naar hoe haar bijbaan haar loopbaan veranderde. ‘Zin om weer naar school te gaan, had ik niet. Maar in een gesprek met de Vivium Academy hoorde ik over de opleiding ZorgProfessional+, waarbij je alles leert in de praktijk. Dat leek me wél wat.’

Informatie over Zorgprofessional+

Waarom leren en werken bij Vivium?

Dit heb je

 • Lef en liefde
 • Hart voor de cliënten en bewoners
 • Passie voor je vak
 • Positieve instelling

Dit kun je

 • Leren & werken in de praktijk
 • Doorgroeien
 • Je talenten ontwikkelen
 • Persoonlijke zorg verlenen

Dit krijg je

 • Goede begeleiding
 • Garantie op een baan
 • Betaalde opleiding
 • Erkend diploma

Dit is Vivium Academy

De zorg verandert. Wij leiden je op voor die verandering. Hoe klein of groot je je volgende stap in de zorg wilt maken: er zit vast iets voor je bij. Werk je nog niet in de zorg? Of juist wel, maar je wilt een volgende stap zetten? Bij onze Vivium Academy zit je goed. We bieden allerlei opleidingen en ontwikkelingsmogelijkheden. Van korte cursussen tot 4-jarige opleidingen. Voor Vivium-collega’s en voor toekomstige collega’s van buitenaf. Van ondersteuning tot verpleegkunde. En meer.
We zijn een erkend leerbedrijf en hebben een samenwerking met meerdere ROC’s en Hogescholen. Bij ons betaal je geen opleidingskosten en bieden we baangarantie. Vivium Academy biedt daarnaast volop mogelijkheden om je verder in de breedte te ontwikkelen met vervolgopleidingen.
Join the team! #teamvivium

Team recruitment

Zullen we kennismaken?

Benieuwd naar jouw mogelijkheden bij #teamvivium?
Klik op de button en we bellen je graag terug om kennis te maken!

Bel me terug