Vacatures Wijkteams Zorg aan huis

WijkteamsWijkteams Zorg aan huis
Video afspelen

Werken in de wijk vraagt lef en liefde

Iedere voordeur verhult een unieke zorgvraag. Die iedere keer weer een andere mix van deskundigheid en creativiteit van je vraagt. Werken in de wijk vraagt lef. Lef, omdat je alleen de wijk ingaat, bijvoorbeeld op de lease e-bike van het team. Lef om door te vragen. Om zelf als zelfsturend team te bepalen hoe jullie te werk gaan in jullie wijk. Lef hebben om keuzes te durven maken. En omdat je je aanpast aan de cliënt en aan zijn of haar situatie. En dat aanpassen doe je met liefde.

Je schakelt met familie, de huisarts en anderen uit je netwerk als dat nodig is. Of je zoekt samen met je collega’s naar een passend antwoord op de zorgvraag. Behalve van de afwisseling, moet je ook van improviseren houden. Werken in de wijk vraagt iets bijzonders van je. Creatief en leergierig zijn. En liefde om altijd iets te willen betekenen voor degene naast je. Of daar nu een cliënt staat, of een collega.

Werk jij binnenkort bij #teamvivium in één van de Wijkteams in Blaricum, Eemnes, Laren, Huizen, Bussum, Naarden, Weesp of Muiden-Muiderberg?

Jouw droombaan niet gevonden?

Team recruitment

Zullen we kennismaken?

Benieuwd naar jouw mogelijkheden bij #teamvivium?
Klik op de button en we bellen je graag terug om kennis te maken!

Bel me terug

 

Wijkteams Zorg aan huis - verpleging, verzorging en begeleiding