Vacatures in Naarderheem in Naarden

NaarderheemRevalideren bij Vivium of vanuit huis
Video afspelen

Ben jij op zoek naar jouw droombaan bij Naarderheem in Naarden?

Vivium Naarderheem is hét centrum in de Gooi en Vechtstreek voor geriatrische revalidatiezorg en behandel intensieve zorg bij cliënten met complexe ziektebeelden zoals dementie of Parkinson. Alle disciplines werken hierbij nauw samen, van fysiotherapeut en verpleegkundige tot technische mensen en koks. Dat maakt het werken in Naarderheem afwisselend en uitdagend. Alles is erop gericht dat onze cliënten en bewoners zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen blijven leiden. En om die reden gaan we elke dag met plezier naar ons werk! We werken met lef en liefde en zijn een echte leerorganisatie. Daarom stimuleren we onze collega’s om zichzelf en hun talenten te (blijven) ontwikkelen.

Werken bij Naarderheem betekent voor jou:

Zinvol, boeiend en afwisselend werk in een prettige werkomgeving. Je werkt met cliënten met vaak complexe problematiek en doet in korte tijd dus zeer veel werkervaring op. Je krijgt veel ruimte en mogelijkheden voor scholing, ook wanneer je nu nog niet over de benodigde diploma’s beschikt.
Vanuit onze samenwerking met VU medisch centrum doen we toegepast wetenschappelijk onderzoek op de werkvloer. Je krijgt de mogelijkheid om mee te bouwen aan onze Parkinson community en jezelf te verdiepen in het ziektebeeld van Parkinson.
En tenslotte kun je jezelf (samen met ons) verheugen op toekomstige nieuwbouw!

Jouw droombaan niet gevonden?

Team recruitment

Zullen we kennismaken?

Benieuwd naar jouw mogelijkheden bij #teamvivium?
Klik op de button en we bellen je graag terug om kennis te maken!

Bel me terug

 

Naarderheem

Amersfoortsestraatweg 1 1411 HB Naarden