Open dag Vivium Academy - 29 mei

Meer info

Meer info

Flevoburen

FlevoburenRevalideren bij Vivium of vanuit huis

Ben jij op zoek naar jouw droombaan bij Flevoburen?

Flevoburen, gevestigd in een vleugel van het Flevoziekenhuis, is gespecialiseerd in geriatrische revalidatiezorg (GRZ). In Flevoburen kunnen tot 50 cliënten met een complexe (kortdurende) revalidatievraag in een huiselijke sfeer revalideren. Er zijn verschillende revalidatieafdelingen, een stroke-unit en een ambulante behandeling voor nazorg.

Werken bij Flevoburen betekent voor jou:

Zinvol, boeiend en afwisselend werk in een prettige werkomgeving. Flevoburen is voor haar teams altijd op zoek naar eigenwijze, inspirerende, zelfstandige en vakbekwame collega’s. Zorgprofessionals die hun mening niet onder stoelen of banken steken, lekker kritisch zijn en vooral voor hun vak staan! Je werkt samen met teams van Naarderheem.

Je werkt met cliënten met vaak complexe problematiek en doet in een korte tijd dus zeer veel werkervaring op. Je krijgt de mogelijkheid je te verdiepen in verschillende ziektebeelden, als Parkinson en Diabetes. Je krijgt veel ruimte en mogelijkheden voor scholing, ook wanneer je nu nog niet over de benodigde diploma’s beschikt.

Team recruitment

Zullen we kennismaken?

Benieuwd naar jouw mogelijkheden bij #teamvivium?
Klik op de button en we bellen je graag terug om kennis te maken!

Bel me terug

 

Flevoburen

Flevoburen 1315 RA Almere